Yleinen

Uusi sijainti

By on helmikuu 15, 2017

Terve!

Minulla oli oikein mukava ja opettavainen matka tämä Matkabloggaajat -portaalissa bloggaaminen. Nyt kuitenkin olen lähdössä jälleen kulkemaan pienempiä polkuja ja Scenic Road Hunters -blogi tulee jatkamaan omalla domainillaan.

Scenic Road Hunters käynnistyi omalla domainillaan sellaisena sivuprojektina, jolla kirjoittelin joitain postauksia englanniksi. Sitten PING Helsinki -tapahtuman jälkeen pääsin keskustelemaan portaalissa bloggaamisesta ja matkabloggaamisesta yleensäkin, joten tulin tänne noin puoli vuotta sitten. Paljon on opittu uutta sekä ihmeellisiä asioita ja toimintatapoja mutta toisaalta olemme tottuneet kulkemaan omia polkujamme. Näin ollen käännymme Portaali-moottoritieltä pienemmälle tielle ja haemme uusia maisemia ja mahdollisuuksia.

Uusi sivu on luettavissa jälleen http://scenicroadhunters.com -osoitteessa.

Nähdään siellä!

Terveisin

Miika ja Marko aka Scenic Road Hunters

 

TAGS

LEAVE A COMMENT

Miika Isotalo
Varsinais-Suomi

Turun seudulta vaikuttava, media-alan koukeroissa möngertävä ja päivisin IT-töissä pakertava 40+ mies. Valokuvaan, teen videoita (YouTube) ja testaan autoja sekä teknisiä laitteita. Pidän myös matkustelusta, etenkin Road tripeistä ja niihin liittyvistä aiheista kirjoitankin juuri tänne Scenic Road Hunters -blogiin. Scenic Road Hunters etsii upeimpia maisemateitä sekä sykähdyttäviä paikkoja niiden varrelta.

Viimeisimmät artikkelit
Viimeisimmät kommentit
    Arkistot
    Kategoriat